woensdag 13 juni 2018

A New Touch of Scandinavian Design

Neutrale tinten, licht en natuurlijke invloeden. Scandinavisch design zit er vol van. Zeer typerend voor deze stijl zijn de kalme, frisse kleuren. Een goed aansluitend voorbeeld uit onze kleurenlijn (City Loft) is Cl05.  Een blauwgrijze tint die toch enorm fris is. (Zie onze online shop).

Het minimalistische beeld van Scandinavisch Design is enorm stijlvol. Elk element lijkt met volle precisie, zonder een nonchalante touch te verliezen, gekozen te zijn. Er zijn maar weinig producten nodig om de prachtige Scandinavische sfeer te creëren.

Door de jaren heen is de sfeer van Scandinavisch Design toch een beetje veranderd. Wat eerst enkel een licht, fris kleurenpalet betrof, heeft nu plaats gemaakt voor een bredere selectie. Warme, matte blauwtinten, grijs groen en roze vormen nu samen met de frisse tinten, het Scandinavisch kleuren palet. Wij zijn helemaal gek op onze nieuwe kleur: MM48 uit onze Mixed Moods kleurlijn. Deze elegant blauwe tint past perfect in het plaatje.

Ook de accessoires zijn door de jaren aangevuld met mooie kleuren en vormen. Het merk Ferm Living sluit mooi aan bij Scandinavisch Design. Zachte, lichte kleuren maar ook zeker met wat pit.

 

Wij zijn enorm fan van dit nieuwe Scandinavisch. Het geeft ons de ruimte creativiteit te combineren met onze favoriete interieurstijl. Bekijk hieronder een paar prachtige voorbeelden van A New Touch of Scandinavian Design.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.