woensdag 21 februari 2018

Designed to comfort you

Het zitcomfort van een bank is van groot belang. Omdat elk mens verschillend is, zijn er uiteraard allerlei modellen op de markt zodat ieder een geschikt exemplaar kan vinden.

Start from the bottom

Een goed ontworpen romp is enorm belangrijk. Zie het maar als een huis, als de fundering niet goed zit, zakt alles in elkaar. De banken  uit onze collectie hebben een lang ontwerpproces. Er wordt goed nagedacht over materiaal, ontwerp en de uitvoering ervan. Dit merk je in elk design. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van massief hout in plaats van MDF.

Make me smile

Als je vingers over een stofje gaan, voel je direct of het bij je past. De bekleding van de bank heeft alles te maken met de uitstraling ervan. Een bank in leder heeft bijvoorbeeld een koeler, strakker aanzien dan een wollen stof. Vaak is het ook heel belangrijk rekening te houden met al bestaande componenten in de ruimte. Het is mooi en spannend om materialen te combineren. Maar kies vooral waar je je goed bij voelt.

In onze collectie vindt je een zeer groot keuze palet. Onze leveranciers hebben uiteraard zelf een selectie aan stoffen gecreëerd die perfect aansluiten bij de modellen banken uit hun assortiment. Maar soms is het ook mogelijk te kiezen voor je eigen stof. Stoffabrikanten als Kvadrat of de Ploeg, hebben eindeloos mooie stoffen die zeer geschikt zijn voor het stofferen van zitmeubels. Zo creeër je je eigen look & feel en heb je  eindeloos veel keuzemogelijkheden.

Comfort first

De een is lang, de ander klein. De een wil hangen de ander wil juist een actieve zit. Hebben jij en je partner verschillende zit wensen? Geen paniek, wij hebben een heleboel banken die voor meerdere eisen een oplossing hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld een prachtige bank van het merk Gelderland, die een vernuftig systeem heeft. Aan de achterzijde van de rug kussens is een ‘rol’ bevestigd. Deze kan op of voor de rug van de bank geplaatst worden. Op deze wijze wordt de zitdiepte verlengt of verkort. Zo heeft ieder de gewenste zitdiepte. Zo zijn er nog een heleboel modellen die een mix van wensen kunnen vervullen. Denk maar aan de uitstekende kwaliteit van Sur&Plus. Of de prachtige vormen van het Nederlandse merk Pode.

Perfect Match

Kortom; een perfecte bank voor jou?

  • Welk model vindt je mooi?
  • Welk zitcomfort zoek je en welke eisen stel je verder?
  • Welke stoffering maakt je blij?

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte match.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.