woensdag 24 januari 2018

Home Office

Steeds meer mensen werken tegenwoordig vanuit thuis. De standaard kantoor ruimtes maken plaats voor Cosy werkplekken in huis. Vaak is er zelfs geen spraken meer van de  ‘aparte’ werkkamer. Dit kan natuurlijk zorgen voor eventuele frustraties. (Denk maar aan opbergruimte. Je wil natuurlijk niet wanneer ’s avonds het bezoek aanschuift, er nog overal papierwerk ligt).

How to – Home Office:

Werk je in de woonkamer? Dan is de combinatie van praktisch en mooi zeker niet onbelangrijk.  Gelukkig spelen veel van onze merken in op dit steeds meer voorkomende fenomeen. In onze collecties vindt je bijvoorbeeld allerlei stoelen die enorm geschikt zijn voor de werk-relax functie. Dit kan gelinkt zijn aan materialen, maar zeker ook aan zitcomfort. Een actieve, maar comfortabele zit is vaak de ideale combinatie.

Ook zijn er diversen tafels die wel tegen een stootje kunnen. Zoals onze prachtige Boomstamtafel. Deze is 3 maal gelakt met een matte finish. Perfect bestendig tegen vlekken.

Niet weg te denken, de verlichting. Lampen met dimmer zijn ideaal om te switchen tussen werk en sfeer licht.

Eveneens zijn onze kastsystemen enorm functioneel. Maar ook Muuto, String en Pastoe sluiten perfect aan bij de home office trend.

En als laatste, vast heel herkenbaar. Opbergruimte óp het werkblad. Al die los slingerende notitieboekjes,  pennen, papierwerk en andere office benodigdheden. Voor een overzichtelijk en functioneel werkblad zijn er verschillende tools beschikbaar. Zoals de Toolbox van Vitra, eindelijk een ‘pennenbak’ die groot genoeg is. Én in toffe kleurtjes verkrijgbaar. Dan zijn de Tray’s van Muuto ontzettend handig voor het sorteren van al het andere gerief.

Vergeet je niet te relaxen? Een Home Office is pas écht compleet met een heerlijke relax fauteuil voor ná het werk. Een momentje voor jezelf na een drukke dag werken mag nooit worden overgeslagen. Een echte klassieker is natuurlijk de Eames Lounge Chair. Stylish, comfortabel en simpelweg buitengewoon mooi.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.