woensdag 30 augustus 2017

It’s New, it’s special it’s totally Loft76

Wij zijn gek op mooie spullen. Bijzondere producten, die met veel liefde, passie en vakmanschap gemaakt worden en het liefst bijzonder zijn. Onlangs hebben we besloten een aantal nieuwe merken in ons assortiment op te nemen die aansluiten bij deze uitgangspunten.

Menu: Het uitgangspunt van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter, minder gecompliceerd en gewoon een beetje leuker maken. Ze werken samen met uitzonderlijk goede designers. Ze streven naar hoogwaardige kwaliteitsproducten. Elk item heeft een prachtige afwerking met een subtiele Scandinavische touch.

AYTM: Luxueus, Deens en vol nieuwe perspectieven. AYTM is zeer gepassioneerd over individuele stijl en interieur design. Dit is dan ook overduidelijk terug te zien in de collecties. Unieke stukken, elk met een eigen uitstraling maar het gehele concept klopt precies. AYTM heeft één beeld. Één prachtige sfeer.

Tala: Jong, Engels en oh zó mooi. Tala staat voor kwaliteit, bijzonder ontwerp en positiviteit. Het kunnen combineren van de lampen lijkt eindeloos door te gaan. De light Bulbs zijn uniek, prachtig en hebben een enorm lange levensduur. Wij kunnen niet wachten...

Wij kunnen niet wachten tot we al deze mooie spullen aan onze collectie mogen toevoegen. Nieuwsgierig geworden?  Stuur ons even een mailtje, dan geven wij je een seintje zodra de producten bij ons binnen zijn!

info@loft76.nl

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.