woensdag 08 februari 2017

Objects - Fritz Hansen

In 2016 werden de prachtige Objects van Fritz Hansen geboren. De unieke collectie van de meest prachtige kussens, geweldige vazen en nog veel meer andere objecten helpen elke ruimte om te toveren tot iets unieks.

Elke object heeft een eigen verhaal. Een eigen designer. Zo heeft bijvoorbeeld Cecilie Manz De ‘Pouf’ ontworpen. Een prachtige variantie op originele Poef.  De ‘Pouf’ is te verkrijgen in twee uitvoeringen. Beiden bekleed met Poul Kjærholm canvas evenals Remix textiel uit Kvadrat en afgewerkt met een subtiele lederrand. Kortom: een top exemplaar. 

En zo heeft Jamie Hayon een  reeks van vazen en kandelaars ontworpen die een lust zijn voor het oog. De ‘Vase’ is een vaas die meer is dan dat. Het is een kunstwerp. De intentie achter het ontwerp is te kunnen genieten van de bloem in zijn geheel. Door de speciaal gevormde gouden kern van de vaas, kunnen de bloemen afzonderlijk rechtop geplaatst worden. Zo kan de gehele bloem beter bekeken worden. Het creëert een nieuwe manier van bloem presentatie.

Zo is elk object van Objects bijzonder. Binnenkort kunt u al deze stukken bij ons komen bekijken in Loft76 te Roermond.

Of shop ze online: https://www.loft76.nl/accessoires   

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.