zaterdag 21 april 2018

Specially for you

Mama, speciaal voor jou

 

Moederdag blijft dé dag om je moeder eens goed in de watten te leggen. Vroeger maakten we een tekening of schreven we een versje. Nu kiezen we voor een stijlvol, mooi cadeau.

Hieronder vindt je een overzicht van enkele top cadeaus, allemaal in een voorjaarsjasje:

€ 5,- tot € 25,-

 • Vitra Match Boxes – Deze vrolijke extra large luciferdoosjes zijn bedrukt met een leuke print. Mooi als decoratie.

 € 6,90

 • Studio Pin – onderzetters – Amsterdamse huisjes onder je glas. Deze vrolijke onderzetters zijn net even anders.

€ 14,95

 • Roos Soetekouw – Theedoek – De Fay theedoeken zijn handgemaakt. De prints en kleuren zijn bijzonder decoratief

     € 20,-

 

 

€ 25,- tot € 50,-

 • Hay – Wooden Hand – Hands up voor dit leuke decoratieve cadeau van het merk Hay.

€ 25,-

 • Pols Potten – Kommen – Zachte pasteltinten met een elegante print. De Pastel reeks van Pols Potten bestaat uit kommen, mokken en borden. Ook zeer stijlvol bij een basic wit servies.

€ 30,50

 • NaDesign – Poster – Heb jij een super hippe moeder? Dan zal ze deze poster van olifantenpoeppapier helemaal geweldig vinden. De posters zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken.

  € 39,95

 

 

€ 50,- tot € 100,-

 • Serax – draadschaal –  De draadschaal van Serax is een prachtig object in uw woonkamer of keuken, gevormd uit zacht ijzer en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of grijs. De draadschaal van Serax is een prachtig object in uw woonkamer of keuken, gevormd uit zacht ijzer en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of grijs. De draadschaal van Serax is een prachtig object in de woonkamer of keuken, gevormd uit zacht ijzer en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of grijs. Mooi is die he?

    € 67,-

 • Vitra – Elephant Small - Deze mini Eames Elephant ontworpen door Charles en Ray Eames is enorm guitig. Leuk als decoratie en een origineel cadeau om te geven. De Eames Elephant is ook te verkijgen in een groter formaat.Deze mini Eames Elephant ontworpen door Charles en Ray Eames is enorm guitig. Leuk als decoratie en zeker een origineel cadeau om te geven.

           € 85,-

 • Muuto Kandelaar - Een bijzondere kandelaar is The More The Merrier van het Deense merk Muuto, ontworpen door Louise Campbell. De kandelaar bestaat uit 7 houderstukken en 6 armstukken, waardoor je hem zelf in elkaar kunt zetten en zo er een unieke vorm van kunt maken.Een bijzondere kandelaar is The More The Merrier van het Deense merk Muuto, ontworpen door Louise Campbell. De kandelaar bestaat uit 7 houderstukken en 6 armstukken, waardoor je hem zelf in elkaar kunt zetten en zo er een unieke vorm van kunt maken.

   € 99,-

 

 

    

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.