woensdag 05 juli 2017

Spring

Spring is Near, so come and enjoy the day my dear.

Een zachte zonnestraal piept door het keukenraam. De ontbijttafel is ineens niet meer zo saai. Al snel maken de kinderen schaduwen met hun handjes. Een glimlach verschijnt op je gezicht, eindelijk, het wordt lente.

Hoe maak je een interieur Lente Proof?

Stap 1: Wanneer het lente wordt, is het tijd om de opgestapelde winterrommel op te ruimen, de wollen winterdekens op te bergen  nieuwe spulletjes aan te schaffen. Kortom; De lenteschoonmaak. Maar hoe kun je nu op een leuke manier alles opbergen?  Een handige oplossing voor al die pennen, losse papiertjes en al die sleutels die je altijd kwijtraakt? De Toolbox van Vitra is een superleuke optie. Daarnaast heeft Muuto een elegante manier van opbergen ontworpen met de ‘Baskets’. Een mand in 2 formaten en in veel mooie kleuren. Ideaal voor al dat rond slingerend speelgoed.

Stap 2:

De lente ruikt heerlijk! Een lekker ruikend interieur wordt vaak vergeten. De ideale lentegeur is fris en omarmend. De ‘Lempi’ interieurgeur van Skandinavisk is hiervan een ideaal exemplaar. ‘ Een zachte, frisse en bijzondere geur die op een subtiele manier aanwezig is. Een perfecte start voor een lente interieur.

Stap 3:

Durf te decoreren. Of je nu een extra kussen toevoegt, of bijvoorbeeld de hippe zandlopers van Hay. Kies voor kleuren waar je vrolijk van wordt! Heb je echt lef? Kies dan voor ‘The Woman With Butterflies’. Een prachtig exemplaar uit de fotokunst collectie van Cobra Art.

Stap 4: Last but not least. Bloemen en planten. Een enkele roos in een tof vaasje. Denk bijvoorbeeld aan de Papervase van Pepe Heykoop. Zó vrolijk wordt je ervan. Wil je een iets stoerdere variant? Dan is de Pikaplant een echte topper. Origineel en je hoeft er geen groene vingers voor te hebben. De pot is een eigen biotoop, waardoor je er  echt geen omkijken naar hebt.  Heerlijk toch?

Na het volgen van dit stappenplan is je interieur klaar om nog meer van je genieten. Valt de stress van de verloren spulletjes weg en kunnen we langzaam beginnen uitkijken naar de zomer.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.