woensdag 28 februari 2018

Time to celebrate

Jubileum Loft76 2011-2018

Precies op 2e Paasdag van dit jaar viert Loft76  zijn 7-jarig bestaan en dat mogen jullie absoluut niet missen.

Hoe het allemaal begon;

2 april 2011 openden wij onze deuren van het prachtige monumentale pand aan de Godsweerdersingel te Roermond. Trots als een pauw hadden wij een groot gedeelte van de begane grond als meubel/advieswinkel ingericht. Veelal Scandinavisch gecombineerd met vintage designklassiekers. Op de 1e etage was alleen kunst te zien. Mooie gebruikte lithografieën die we in samenwerking met de grootste kunstuitleen van Europa in ons pand verkochten. Dit bleek een groot succes, want na 1 jaar was de volledige collectie uitverkocht.

2012-2014; Loft76 breidt haar collectie uit met grote bekende (design) merken als o.a. Vitra, Pastoe, Hay, Muuto en nog veel meer en binnen no time staat ook de 2e etage vol met prachtige designstukken. Ondertussen openen we ons ‘Loft-café’, volledig ingericht in de stijl van de winkel. Heerlijke ‘slow’ coffee in combinatie met home-made sandwiches. Een groot succes, want zowel de zakelijke markt als ook de klanten uit de winkel vinden het heerlijk toeven tussen de designmeubels.

2014-2016; Onze advisering breidt zich steeds meer uit en klanten uit heel Nederland weten ons te vinden. Een grote eer is het voor ons als topfabrikant ‘Fritz Hansen’ besluit om Loft76 als enige dealer voor heel Limburg te maken. Onze collectie blijft zich uitbreiden omdat we als trendsetter nu eenmaal altijd op zoek blijven naar dat wat bijzonder, anders en mooi is.  De designklassiekers blijven als een rode draad door ons pand lopen, steeds in combinatie met jong (aankomend) talent. Ondertussen besluiten we onze 2e etage (zolder) volledig om te bouwen, zodat ook deze gebruikt kan worden als showroom en we nóg meer van onze collectie kunnen laten zien.

2016-2017; Ons team breidt zich uit met een 3-tal jonge enthousiaste, gedreven medewerkers. Allen opgeleid tot interieurarchitecte of styliste. Dagelijks zijn zij vol passie bezig met de inrichting van prachtige veelal particulieren projecten. Omdat we inmiddels ook veel klanten hebben in het zuiden van Limburg besluiten we in oktober 2017 een 2e vestiging in Maastricht te openen. Deze winkel is een stuk kleiner dan onze vestiging in Roermond, maar de specifieke sfeer van Loft76 is zeker ook hier aanwezig.

April 2018; Ons hart ligt bij het interieur, onze passie bij het advies. Dat is onze kracht. We zijn veel meer dan een meubel winkel. ‘Bij Loft76 wordt wonen beleven’, is niet voor niets sinds dag 1 onze slogan. Precies om deze reden én om het feit dat onze advisering steeds meer tijd vergt, hebben we besloten om afscheid te nemen van ons ‘Loft Café’ . Precies 7 jaar na onze opening is ook deze ruimte omgetoverd tot een prachtige, inspirerende woonruimte. Hiermee creëren we nóg meer beleving met een aantal nieuwe bijzondere merken en kunnen we onze focus volledig op het interieur leggen. Onze allergrootste liefde!

Ons   jubileum vieren we natuurlijk samen met jullie, want alleen dankzij het vertrouwen van onze fantastische klanten zijn we gekomen waar we nu zijn. Een succes verhaal dat wat ons betreft nog lang geen einde heeft…

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.