woensdag 05 juli 2017

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste sfeermakers in je  interieur. Maar welke lamp geeft de juiste verlichting? Wat is het verschil tussen sfeer en functionele verlichting? Hoe kies je tussen functioneel en mooi? Wij hebben een antwoord op elke vraag.

Een goed verlichtingsplan begint met de juiste basis verlichting. Als de plaats is bepaald van alle meubels, kun je ook bepalen waar welk licht moet komen. Boven een eetkamertafel is er bijvoorbeeld meer licht nodig dan naast de tv. De functie van de plek in het huis bepaald ’t type verlichting. Wat is nu het verschil tussen sfeer en functionele verlichting?

De functionele verlichting zorgt voor de basis. Het betreft lampen die onmisbaar zijn. Als bijvoorbeeld licht boven het kookgedeelte in de keuken. Sfeerverlichting daarbij is toch ook echt onmisbaar. Zonder sfeerverlichting oogt een ruimte al snel koud en ongezellig.

Een goed verlichtingsplan bestaat uit de ideale combinatie tussen sfeer en functionele verlichting. Een goede balans vinden is vaak moeilijk, laat je daarom altijd adviseren voor iemand die er verstand van heeft.

Bij ons kun je terecht voor een geheel of een aanvullend verlichtingsplan. Wij kunnen je precies vertellen welke lamp je waar, hoe hoog en met of zonder dimmer moet plaatsen om tot het beste resultaat te komen. Als je vragen hebt, twijfel niet ze te stellen. Je kunt ons telefonisch of per mail contacteren.  Liever persoonlijker advies? Breng een bezoekje aan onze winkel!

https://www.loft76.nl/verlichting

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.