vrijdag 07 juli 2017

We love wood at Loft76

 

Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubels gemaakt van massief hout. Alles wordt volledig met de hand vervaardigd. De kwaliteit, uitstraling en manier van werken maakt Artisan bijzonder. Ze hebben hun eerste ervaringen verworven door meubels voor Nederlandse en Britse ontwerpers te produceren. In 2007 hebben ze in samenwerking met de regionale ontwerpers een eigen eerste collectie gestart. Artisan streeft bij elk ontwerp en product naar perfectie. De gehele collectie is een fantastische weergave van deze visie. Artisan gebruikt verscheidene houtsoorten zoals Eiken, Elm en Walnoot. Elk product krijgt kan gekozen worden met verschillende behandelingen om een andere uitstraling te creëren.  Zeer veel keuzemogelijkheden dus. 

Uitgelicht:

Latus’ Table

Deze fantastische tafel is strak, elegant van uitstraling en bijzonder door zijn zacht aflopende vorm. Het tafelblad loopt geleidelijk over in de poten, die rond en glad geschuurd zijn. Door de verschillende mogelijkheden in kleur, houtsoort en formaat  is het een ideale eetkamertafel voor elk gezin.  U kunt een variant van deze tafel komen bewonderen in onze Showroom.

Neva’ Chair

Strak, elegant en comfortabel. Dit ontwerp van Artisan is een werkelijke topper. De afwerking van deze stoel is fenomenaal. Elke zijde is volledig geschuurd en behandeld. Het zitkussen kan ik verschillende stoffen worden uitgevoerd. Ook deze stoelen kunt u komen bekijken in onze showroom.

https://www.loft76.nl/webshop

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.