vrijdag 10 november 2017

Wie leg jij in de watten?

Wie leg jij in de watten?

 

De feestdagen komen er weer aan. De tijd van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeaus. We hebben allemaal wel iemand om ons heen die we met de feestdagen eens goed willen verwennen. Maar vergeet je ook jezelf niet?

 

Hieronder vindt je een overzichtje van de mooiste cadeaus tot € 100,-. Prachtig om te geven en nog leuker om te krijgen!

 • Paper Vase – Pepe Heykoop. Dit leuke vaasje zet je simpelweg over een fles of een glas. Versieren met een enkele tak of bloem en je hebt een ontzettend leuk decoratie stuk.

   

 • Object Time – Hay. Deze zandlopertjes passen in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes. Hier wordt je toch vrolijk van?

 

 • Troll Vase – Menu. Ongekend mooi. Deze prachtige vazen zijn vrolijk van vorm en origineel door de zachte kleurverloop in het glas. 

   

 • Poster – Nadesign. Olifantenpoeppapier aan de muur? Het moet niet gekker worden. Deze toffe, handgemaakte posters zijn ontzettend leuk en origineel.

   

 • Wine Breather – Menu. Deze Wine Breather van Menu maakt het decanteren van wijn nog nooit zo makkelijk. Zet deze prachtige karaf bovenop een geopende wijnfles en draai ze samen 180 graden. U kunt de wijn uit de originele fles serveren of de karaf zelf. Te verkrijgen met een gouden of stalen dop.

 • Theedoek Fay – Roos Soetekouw. Zelfs een theedoek kan een kunstwerkje zijn. Dat bewijzen deze prachtige ontwerpen van Roos Soetekouw. Zó mooi.

   

 • Bottle Grinder – Menu. Deze elegante peper en zout stelletje van Menu is uniek design. Mooi op tafel en handig in gebruik. Zeker ook leuk als geschenk.Dit elegante peper en zout stelletje van Menu is uniek van design. Mooi op tafel en handig in gebruik.

   

 • Jame Hayon Candle Holder – Fritz Hansen. Speels is het beste woord om deze koperen kandelaar van Jaime Hayon te beschrijven. Zijn interpretatie in massief messing vertegenwoordigt eenvoudige elegantie en schoonheid. De kandelaars kunnen op zichzelf of in groep geplaatst worden.

   

 • Marble Kandelaar – Ferm Living. Verkrijgbaar in 3 formaten en kleuren. Deze elegante kandelaartjes van Ferm Living zijn nóg leuker als je ze samen zet.

Een persoonlijk cadeau is altijd goed. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.