Flower Power

 

 

 

 

 

 

String Furniture

 

Think Pink - Trend 2018

Shop de Trend: https://www.loft76.nl/zoeken?articlePage=3

 

Light up my world

https://www.loft76.nl/verlichting

Get inspired

On The Wall - Wanddecoratie

Bent u een liefhebber van oude meesters? Of gaat uw voorkeur uit naar een moderner strak design? Wij hebben het allemaal.

 

 

Moodboard; Black collection Vitra

De Vitra Black collection  is een speciale wintercollectie van een aantal geselecteerde klassiekers, bestaande uit prachtige meubels en accessoires uitgevoerd in de kleur zwart.

Shop ´Black collection Vitra´

Moodboard; Cadeaus

Zoek je een cadeau, maar je hebt weinig inspiratie? Dan hebben wij een aantal leuke cadeau's voor je op een rijtje gezet! Bekijk ze snel in onze shop!

Shop 'Cadeau's onder de 50 euro'

Moodboard; Geometrie

Geometrische vormen en grafische details geven een speels karakter aan je interieur. Denk hierbij aan lampen, woonaccesoires, kussens, tafels en spiegels.

Shop 'Geometrie'


Moodboard; Golden days

Voor een stoere, verweerde en industriele look gebruiken we goud! Naast het goud, is het metaal koper ook nog steeds hot!

Shop 'Golden days'


Moodboard; Go green!

Een trend waar we dit jaar echt niet omheen kunnen is groen, oftewel de botanische trend! Een trend die zorgt voor een rubuust, natuurlijk, nonchalant en gezellig interieur.

Shop 'Go green'


Moodboard; Something blue

Blauw vraagt om een beetje lef! Combineer verschillende tinten blauw met elkaar en je zult zien dat je een spannend contrast krijgt. Daarnaast heeft blauw ook nog eens een kalmerend effect, is dat weer even mooi meegenomen.

Shop 'something blue'

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.