Volg ons

Artisan

Love wood

Artisan is van oorsprong een Bosnisch bedrijf. De Artisan fabriek is ontstaan vanuit een traditionele houtwerkplaats waaruit de liefde voor hout is ontstaan. Ondertussen hebben ze 50 jaar ervaring met het verwerken van hout en zijn ze bij Artisan gespecialiseerd in het handmatig produceren van hoge kwaliteit producten gemaakt van massief hout.

Met veel liefde, precisie en vooral heel veel kennis over hout worden alle producten gemaakt. Alle producten zijn met oog voor detail ontworpen en afgewerkt. Artisan werkt ondertussen samen met veel regionale en internationale ontwerpers en exporteert haar producten over de hele wereld.

Respect en liefde voor het hout, anders denken, innovatie en het gevoel wanneer hout wordt aangeraakt zijn de 4 uitgangspunten waar Artisan mee werkt en wat de producten van Artisan zo uniek maakt. De collectie van Artisan bestaat vooral uit meubels zoals onder andere tafels, stoelen en kasten.

“Because we love wood, our main production tools are the hands of our artisans, masters who daily turn designers’ visions into unique handicraft.”