Ontwerpstudio

Advies

Een klant ziet heel veel mooie dingen in onze winkel, maar weet vaak niet hoe ze dit in hun eigen bestaande interieur kunnen toepassen. Hierdoor krijgen wij regelmatig de vraag; hoe kan ik mijn interieur veranderen, zonder dat ik alles aan moet pakken?  Of, ik weet wel wat ik mooi vind, maar waar moet ik beginnen? Deskundige hulp en een goed advies is hierbij nodig. Geen panklare oplossing, maar door goed te luisteren naar de klant filteren wij de juiste producten eruit. Advies is al jarenlang de basis van onze werkwijze. We nemen de tijd voor de klant en komen het liefst bij de mensen thuis.

Bovendien, niet onbelangrijk… een goed advies haal je er altijd uit. U krijgt immers de advieskosten, afhankelijk van uw aankopen in zijn geheel of gedeeltelijk retour!

Persoonlijk

Een interieur is en blijft altijd persoonlijk en dient het karakter van de bewoners uit te stralen. Graag denken wij op een creatieve manier met u mee.

Al uw wensen, behoefte en mogelijkheden worden vertaald in een ontwerp. Een ontwerp waarbij uw smaak en sfeer centraal staan en waar wij op een creatieve manier in meedenken.

Onze productkennis, gevoel voor kwaliteit en ervaring spelen natuurlijk een grote rol in het uiteindelijke resultaat. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen en verhoudingen. Deze zorgen voor de basis van het nieuwe interieur. Een resultaat waarmee u zich kunt identificeren. Persoonlijk en warm, praktisch en mooi, een interieur op maat. Uiteindelijk willen we van uw huis een thuis maken. Dat is ons doel! 

'Ieder nieuw project begint met een vrijblijvend intake gesprek waarin u uw wensen en behoefte aan ons kenbaar maakt'

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.