Volg ons

We love what we do and show it!

Loft76 is sinds 8 jaar gevestigd in een bijzonder, monumentaal pand en gelegen aan één van de mooie singels rond het centrum van Roermond. De winkel is ontstaan vanuit ons interieur ontwerpbureau. Sinds 2008 geven wij deskundig advies over indeling, licht, materialen, stoffering en kleur. Inmiddels is zowel ons ontwerpbureau als onze winkel gevestigd onder één dak. In onze winkel kunt u terecht voor nieuwe en oude (vintage) designklassiekers, woondesign van gerenommeerde hedendaagse ontwerpers en bijzondere woonaccessoires, stoffen, vloerkleden en verlichting.

Met veel passie  voor ons vak  maken we interieurontwerpen en geven advies voor zowel particulieren als bedrijven. Van woonkamer, keuken of badkamer tot een volledig interieurontwerp voor uw huis of bedrijfspand. Tevens ontwerpen en maken wij meubelen op maat!

Loft76 werkt nauw samen met de beste meubelmakers, vloerenleggers, stoffeerders en aannemers om het gehele project van A tot Z voor u te kunnen begeleiden.

Service

Service staat bij ‘Loft76’ hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u tevreden bent. Zo kunt u altijd gebruik maken van ons stalenmateriaal en is het ook mogelijk om meubels op zicht mee te krijgen. Mocht u twijfelen over een bepaalde aankoop, kijken wij graag met u mee. Als u besloten heeft een aankoop bij ons te doen, leveren wij gratis bij u thuis. U wordt op de hoogte gehouden van de levertijden. Door onze grote voorraad hanteren wij vaak korte levertijden.  Montage wordt door ons eigen vakkundig montageteam gedaan. Mocht u toch ergens niet tevreden over zijn, gelieve dan contact met ons op te nemen. Wij willen graag samen met u tot een passende oplossing komen.

Bent u tevreden, vertel het door…
Bent u ontevreden, vertel het ons…