Totaaladvies woning jaren '90

Totaaladvies woning jaren '90

Project;

Totaal advies woon/eetkamer woonhuis jaren'90

Wensen bewoners;

De bewoners wilden totaal iets anders. Praktisch en tijdloos, een grote tafel waar er met  veel mensen gezellig kon worden gegeten. Een Royale zitbank en voldoende opbergmogelijkheden. Ook werd er gevraagd om subtiel kleurgebruik.

Advies Loft76;

Door de fikse hoek die zich in de woonkamer bevond en de vele strakke vormen in combinatie met weinig rechte wanden, was de vorm van de woonkamer niet alledaags. Om dit te doorbreken plaatsten we een hoekbank te midden van de ruimte met de ‘open’ delen. Het effect hiervan was dat het geheel minder massief overkwam. De enige rechte wand in de ruimte werd benut door een grote op maat gemaakt tv/boekenkast. Omdat er relatief weinig ruimte aanwezig was voor een grote eetkamertafel viel de keuze op een ovale vorm, waarbij er gemakkelijk 6 tot 8 stoelen aan gezet konden worden. Tevens bleef er hierdoor meer ruimte over.

De verlichting werd uiteindelijk functionele verlichting in combinatie met voldoende sfeerverlichting. Deze in subtiele pastelkleuren van mintgroen, zachtroze en zand met hier en daar een vleugje zwart voor een stoer effect. In deze kleur kwam dan ook de grote antracietkleurige bank terug. De Voorzijde van het raam was rond van vorm, door hier een recht vouwgordijn te plaatsen, werd het geheel iets strakker. Stoffering van linnen vouwgordijnen + gordijnen door atelier Loft76.

 

Opdracht;

Loft76 is verantwoordelijk voor de complete metamorfose. Nadat de nieuwe indelingstekeningen akkoord waren bevonden, zijn we aan de slag gegaan met de kleuren, materialen en het uitzoeken van het compleet nieuwe interieur. Het volledige interieur, verlichting, maatwerk kasten, raambekleding, verf en accessoires zijn geleverd en bedacht/ontworpen door Loft76.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.