Totaal advies villa

Project;

Benedenverdieping vrijstaande villa jaren '80,

Wensen;

Een jong gezin met 2 kinderen woonden sinds een jaar in deze villa. Hun huidige meubels pasten qua stijl en maatvoering niet meer in de woning. Belangrijk was dat er een grote eetkamertafel, loungehoek en leeshoek zouden komen, waarbij de ouders zich zouden kunnen terugtrekken, zodat de kinderen TV konden kijken.  De keuken was het centrale middelpunt van de woning. Deze diende warmte en sfeer uit te stralen.

Advies Loft76;

De bestaande vloer wilde de bewoners graag behouden en ook de haard en keuken bleven gehandhaaft. Door het koude materiaal gebruik van de vloer (grindvloer) hebben we getracht veel warmte toe te voegen o.a door het gebruik van hout en stoffen.  De eetkamer en woonkamer liepen in elkaar over, dus vonden we het belangrijk dat de sfeer, kleur en materiaalgebruik overal gebruikt zou worden. Door hoogte, organische vormen en kleurgebruik toe te voegen wisten we de rechte vormen te doorbreken, waardoor het uiteindelijk een luchtig, licht, warm en ook praktisch interieur werd. Maatwerk was de oplossing.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor de volledige metamorfose. Er werd een indelings-en verlichtingsplan gemaakt, gevolgd door een kleur-en interieuradvies. We hadden verantwoordelijkheid voor het volledige interieur alsook al het maatwerk en stoffering.

Foto's van metamorfose volgen nog.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.