Modern woonhuis Zuid-Limburg

Project;

Modern woonhuis rand centrum Maastricht

Wensen;

Dit jonge stel wilde graag een stuk aanbouwen zodat er een grote woonkeuken gecreeërd kon worden. Het interieur mocht volledig vernieuwd worden.

Advies Loft76;

Ons advies was om er een licht, fris en jong interieur van te maken. Door o.a. in de eetkeuken te spelen met materialen en kleur, hebben de 'harde' materialen van de keuken meer zachtheid gekregen.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht  een indelingstekening te maken voor de nieuwe aanbouw in combinatie met het bestaande gedeelte. Door de open trap dicht te maken werd er niet alleen extra opbergruimte gecreeërd door middel van een kast,  maar ontstond er ook een leuk nisje aan de kant van de keuken. Aan de kant van de woonkamer ontstond er hierdoor een extra muur waardoor de woonkamer veel intiemer werd. Nadat de indelingstekening was goedgekeurd, kregen we de opdracht zorg te dragen voor het volledige interieur, verlichting, raambekleding én verf. Bewoners wilde een praktisch, licht, comfortabel en tijdloos interieur. We hebben de rechte vormen weten te doorbreken door te werken met ronde vormen in te zetten. Nadat de meubels geplaatst waren zijn we terug geweest om het geheel af te stylen met prachtige accessoires.

Meubels;

Vitra, Label, Sur & Plus, Slowwood en Pastoe

Verlichting;

Jieldé, Secto Design

Raambekleding en vloerkleed;

Kvadrat, Kinnasand

Accessoires;

Muuto, Ferm Living, Fritz Hansen, Hay en Vitra

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.