Appartement in hartje centrum Roermond

Project;

Dit prachtige appartement in de binnenstad van Roermond had al veel allure van zich zelf. De eigenaresse kwam naar ons toe met de vraag of wij haar konden helpen met het inrichten van haar nieuwe huis. Samen met haar hebben we een mooi plan gemaakt voor het interieur, kleur en verlichting.

Wensen;

De eigenaresse wilde een tijdloos interieur, gebruik van mooie materialen, tijdloos design gecombineerd met kleur. Kortom een interieur waar ze nog vele jaren plezier aan zou kunnen beleven.

Advies Loft76;

Het appartement is door middel van een ensuite deuren waardoor er een mooie grote ruimte ontstaat voor de eetkamer. De klant wilde graag een grote eetkamertafel waar ze gezellig met veel mensen aan zou kunnen zitten. We hebben gekozen voor een ovale tafel gecombineerd met een combinatie van stoelen die qua vorm en kleur van elkaar afwijken, echter samen wel een mooi geheel vormen. In de woonkamer hebben we gekozen voor een op maat gemaakt TV-meubel dat tevens ook voldoende opbergmogelijkheden biedt. De strakke maar tijdloze bank van Artifort heeft een eenvoudige vorm, maar een zeer aangenaam zitcomfort. We hebben deze strakke vormen afgewisseld met meer organische vormen, zodat het uiteindelijk wel een spannend geheel.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor het volledige interieur, kleur-en lichtadvies. Maatwerk TV-meubel is ontworpen en gemaakt door Loft76. Na oplevering hebben we het project volledig gestyled met mooie accessoires, waar we vervolgens nog extra kleur hebben toegevoegd.

Merken die we gebruikt hebben;

- Meubels; Artifort, Slowwood, Vitra, Ox Denmarq, Hay, maatwerk Loft76

- Verlichting; Jieldé, Petite Friture, And Tradition

- Accessoires; Hay, Fritz Hansen, Vitra, Serax, Ferm Living, T.E.

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.