Volg ons

Elegante Villa Roermond

 

Project;

Elegante villa Roermond

Wensen;

Een prachtig mooie villa uit de jaren '30 aan 1 van de mooiste straten van Roermond. Een pand met veel allure en een prachtige basis. Onze klanten wilden een sfeervol interieur met veel kleur met als lievelingskleur Roze. Comfortabel, hip maar wel warm en tijdloos.  

Advies Loft76;

Door de haard in een op maat gemaakte kast te plaatsen en niet traditioneel naast de haard, konden we de zithoek veel groter plaatsen. Hierdoor plaatsen we 2 dezelfde banken in een warme lichte tint. Een vloerkleed zorgt voor de verbinding. Doordat de woonkamer vooral breed is, konden we nog een mooi, sfeervol leeshoekje creeëren bij de erker. De gekozen verlichting is een combinatie tussen klassiek en modern en dus passend bij het geheel. Door het hele huis hebben we alle raambekleding in de kleur van de wanden laten blenden om ervoor te zorgen dat de prachtig mooie ornamenten plafond de aandacht kregen die ze verdienen. De moderen touch aan het interieur zorgt voor een niet alledaags sfeertje dat prachtig uitkomt in dit unieke pand. 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht om een sfeerpallet te maken in combinatie met een indelingsplan en kleurenplan voor de woonkamer. Daarnaast maakten we een kleuren-en raambekledingsadvies voor de keuken en de slaapkamers. Een uitdagende opdracht waar we met verschillende prachtige kleuren hebben mogen werken. Diverse tinten roze in combinatie met oker-en groentinten. 

Meubels;

Fritz Hansen, Vitra

Verlichting;

Pulpo, Marset, Jieldé, Moooi

Vloerkleden;

Kinnasand

Raambekleding;

Kvadrat 

Accessoires;

Fritz Hansen, Ferm Living, Hay, Muuto