Volg ons

Familie huis

Project;

Familie huis in Midden Limburg

Wensen;

Dit gezin met 3 tieners en een hond in huis, waren reeds in een eerder stadium bij ons gekomen om de keuken te restylen. Hierna besloten ze ook de woonkamer/eetkamer een metamorfose te geven. De stijl werd aangepast en het werd een warm, sfeervol en tijdloos interieur. 

Advies Loft76;

De woonkamer heeft een mooie erker die we er graag wilde laten uitkomen. We hebben gekozen voor dunne houten jaloezieën die direct sfeer geven en zorgen voor een mooie lichtinval. De gordijnen hebben we hier weggelaten, zodat het geheel meer 'open' zou zijn. De grote loungebank is van het merk Sur & Plus en geeft een optimaal comfort aan het hele gezin. Een aparte lees fauteuil bleek ook een must en deze hebben we uitgevoerd in klassiek cognac leder, wat een geheel een tijdloos gevoel geeft. Alle wanden werden geschilderd in de kleur CL05 uit onze eigen 'City Loft' serie. Deze ietwat koelere kleur, zorgt voor een mooi contrast met de warme kleur van de vloer. De ronde eethoek zorgt voor een speels effect en biedt royaal ruimte voor 6 eters. De royale boekenkast hierachter geeft direct sfeer en geeft ook de mogelijkheid tot het uitstallen van persoonlijke spullen. Het vloerkleed werd uitgevoerd in een groen tint gecombineerd met donker blauw. Deze beide kleuren komen in combinatie met nude en roze tinten weer terug in de accessoires. 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht een interieurplan te maken om de woonkamer een totale metamorfose te geven. We bedachten de indeling, de kleuren, het verlichtingsplan, de raambekleding, de meubels en de accessoires. 

Meubels;

Sur & Plus, Kvadrat, Artifort, Eyye, Ox Denmarq, Hay, Moormann, Pastoe

Verlichting;

Secto Design, Pulpo, Tonone, Wever & Ducre, &Tradition

Vloerkleden;

Kvadrat

Raambekleding;

Kvadrat

Accessoires;

Vitra, Fritz Hansen, Menu, Hay, Paper Collective, Monica Petersen