Volg ons

Jaren 30 Woonhuis

Project;

Klanten hebben veel tijd en energie gestoken om dit prachtige huis te renoveren, zonder dat daarbij de originele details verloren zijn gegaan. Nadat alle tijd en energie was gaan zitten in de renovatie was er nog geen aandacht gegeven aan het interieur en lichtplan.

Wensen;

Het gezin met 2 jonge kinderen wilde graag een comfortabel, tijdloos en praktisch interieur

Advies Loft76;

Dit jaren '30 huis heeft van zichzelf al zoveel karakter en kleur door het aanwezige glas in lood, dat we gekozen hebben voor een rustig kleurenpallet. We hebben een combinatie gemaakt van klassieke kleuren als donker blauw en cognac kleur leder. Omdat we graag en grote zithoek wilden creeëren voor dit gezin, was ons advies de bank in een lichte stof uit te voeren. Een praktisch en warm vloerkleed in eenzelfde kleur als de bank vormt een mooie basis voor deze zithoek. De klassiekers van Arne Jacobsen en Paul Kjaerholm geven het geheel een stijlvol en tijdloos karakter. Daarnaast vonden we het leuk om de kleine erker aan de zijkant iets extra's te geven. Doordat de haard niet in het midden van de woonkamer zit, konden we hier een comfortabel leeshoekje maken. Deze krijgt weer iets nochalants door het koeienvel dat er voor zorgt dat de Egg Chair meer 'staat' en geen los element is. De 'Random' lamp van Moooi past prachtig bij de hoge plafonds en staat weer in contrast met het klassieke van het pand zelf. Deze zorgt 's avonds voor een mooi lichtspel. De stoere leeslampen zijn wederom klassiekers die mooi zijn door hun eenvoud.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht om een interieur-en verlichtingsplan te maken voor het volledige interieur. Nadat alle meubels en verlichting geleverd waren, zijn we terug gegaan en hebben het interieur afgestyled en hiermee nog iets meer kleur toegevoegd.  

Merken die we gebruikt hebben;

* Meubels; Fritz Hansen/Pastoe/Van Rossum Meubelen/Oxdenmarq/Hay

* Vloerkleden; Scapa Home/Perletta Carpets

* Verlichting; Moooi/Jieldé/Kaiser Idell/Secto Design

* Accessoires; Vitra/Hay/Rina Menardi/Fritz Hansen/Fest Amsterdam/Pom Amsterdam