Volg ons

Moderne villa Maastricht

Project;

Vrijstaande moderne villa rand van Maastricht

Wensen;

Nadat dit huis flink verbouwd was en voorzien was van o.a. een nieuwe vloer en keuken klopte de meubels en verlichting niet meer bij de stijl van het huis. Bewoners wilden graag een sfeervol, kleurrijk maar ook praktisch interieur.

Advies Loft76;

De begane grond van dit huis heeft diverse functies, te weten; eten, koken, loungen, lezen. Doordat deze functies vanuit iedere hoek zichtbaar zijn, was het belangrijk dat het 1 sfeer zou uitstralen. Kleuren en vormen komen bij iedere functie terug. Door de grote loungebank van 'Sur en Plus', aan 1 kant 'open' te laten heeft deze meer verbinding met het eetgedeelte. Bovendien was dat het 'open' karakter van het huis bewaard zou blijven. De ovale tafel biedt de mogelijkheid om hier royaal met 8 mensen aan te zitten, echter 10 tot 12 personen is ook geen probleem. Bovendien hielden we met deze ovale variant 'optisch' veel meer ruimte over, door de afgeronde hoeken. De ronde 'Random' lamp van Moooi, zorgt voor het benodigde sfeer effect ook als de bewoners elders in de woonkamer vertoeven. De blauwe bank staat op een verhoging. Door hier te kiezen voor een rond vloerkleed in combinatie met een opvallende fauteuiltje is dit een sfeervol en knus hoekje geworden, waar de ouders zich terug kunnen trekken als de jeugd TV kijkt.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht het interieur, verlichting én raambekleding te vervangen. We hebben een sfeerbeeld voor de bewoners neergezet qua interieur en verlichting. Kleur, vorm en materiaal waren hierbij belangrijke uitgangspunten. Door de hoogte in de keuken, was hier ook een akoestisch probleem. Dit hebben we o.a. opgelost door de raambekleding en door een kunstwerk van 'Muurmeesters' te voorzien van akoestisch materiaal op te hangen.  Nadat we het interieur hadden neergezet, zijn we teruggeweest met ons stylingteam om de nodige accessoires toe te voegen. We hebben van diverse leveranciers gebruik gemaakt om nog meer sfeer in dit fantastische huis te maken.  

Meubels;

Slowwood, Sur en Plus, Vitra en Hay

Verlichting;

MoooiFunctionalsJieldé

Vloerkleden;

Perletta Carpets, Brink & Campman

Accessoires;

Fritz HansenMuutoVitraFestPom AmsterdamHay