Volg ons

Moderne Villa Zuid-Limburg

 

Project;

Moderne villa Zuid-Limburg

Wensen;

Een rustig, stijlvol kleurenpallet. Een indeling waarbij optimaal gebruik kan worden gemaakt van het prachtige groene uitzicht.

Advies Loft76;

Voor de zithoek is er gekozen voor 2 x dezelfde banken tijdloze banken van Artifort die in maatvoering iets van elkaar verschillen. Het grote vloerkleed van Perletta geeft sfeer en zorgt voor de verbinding van de zithoek.  De twee kleine fauteuils in de groene leerkleur brengen subtiel wat kleur. Door de draaivoet kunnen de fauteuils ook met het zicht naar buiten gebruikt worden. De zwarte, ronde salontafels geven het geheel wat extra pit.

Voor de eethoek is de elegante set van Fritz Hansen gekozen, het zwart komt terug en de warme bruine leerkleur geeft de eethoek een gezellige uitstraling. De zwarte Moormann vult de langere muur, zonder zwaar te ogen, dit omdat de kast opengewerkt is. Aan de voorzijde van de woning is er gekozen voor Bamboe jaloezieën. Deze zijn flinterdun en behouden de openheid van het grote raam. De achterzijde van de woning heeft gordijnen gekregen in een warm grijze kleur. Kleurrijke accessoires maken het geheel compleet.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht een interieurplan te maken voor de woonkamer en eethoek inclusief raambekleding en verf.

Meubels;

Artifort, Fritz Hansen, Pode, Moormann

Verlichting;

Moooi, Fritz Hansen, Tonone

Vloerkleden;

Perletta

Raambekleding;

Kvadrat, DIB

Accessoires;

Fritz Hansen, Vitra, Kay Bojesen, Pikaplant, Hay, Menu