Volg ons

Project Zuid Limburg

Project;

Een vrijstaande woning in Zuid-Limburg. Loft76 werd ingeschakeld voor de inrichting van de woonkamer en eetkamer.

Wensen;

Gezelligheid, een grote, comfortabele bank waar met veel mensen op gezeten kan worden. Gebruik van warme materialen.

Advies Loft76

Om de langwerpige vorm van de woonkamer optimaal te gebruiken hebben we gekozen voor een lange bank van maar liefst 3.20 meter! Hier recht tegenover staat een zelfde tweede bank in een twee zit. Zo kan er gezellig samen gezeten worden. Het vloerkleed heeft een bijzondere vorm, waardoor er wat speelsheid in de rechte lijnen wordt toegevoegd. Wij bedachten dat het een stoerder effect zou geven dat alle binnen kozijnen geverfd zouden worden in een diepe zwarte tint. De raambekleding is gekozen in een rustige en lichte tint. Deze staat prachtig bij de zwart geverfde kozijnen. Aan de andere kant van de woonkamer is er gekozen voor twee bijpassende loungestoelen in dezelfde stof als de bank. De stoelen hebben een houten frame wat voor iets extra warmte zorgt. De kleuren op de wanden zijn gekozen in verschillende grijstinten. Het brengt gezelligheid en geeft net een specialer effect.

In de eetkamer is er gekozen voor 3 identieke lampen in zwart hout. De strakke vorm geeft een mooi contrast met de stoere antieke houten tafel. Het kunstwerk aan de wand brengt kleur en maakt het geheel mooi af. Aan de andere zijde van de eetkamer hebben we gekozen voor wandkastjes van Muuto. Dit geeft een speels effect.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor het volledige interieur, de raambekleding en het  kleur-en lichtadvies. Na oplevering hebben we het project volledig gestyled met mooie accessoires, waar we vervolgens nog extra kleur hebben toegevoegd.

Merken die we gebruikt hebben;

- Meubels;  Gervasoni, Scapa Home, Muuto,

- Verlichting; Pulpo, &Tradition, Hay, Brokis, Secto Design

- Accessoires; Fritz Hansen, Menu, Vitra, AYTM