Volg ons

Sfeervolle woning Roermond

Project;

Deze sfeervolle woning in Roermond heeft veel nieuwe  elementen.De gloedniew aangebouwde keuken gehele valt prachtig samen met de bestaande vloer in de woonkamer. Onze hulp kwam te pas bij het inrichten van de woonkamer, het kiezen van de raambekleding en zo meer.

Wensen;

De bewoners wilden een rustig, stijvol en tijdloos design. Met praktische materialen en oog voor detail.

Advies Loft76

De houten vloer is warm van kleur. De lichte tegen die in de keuken ligt zorgt voor een mooie samenhang tussen de twee ruimtes. Ondanks het materiaal verschil. De ruime lounge bank is gekozen in een zachte, lichte tint. Het vloerkleed in de melange groenkleur en comfortabele structuur maakt de zithoek gezellig. De loungestoel is gekozen in een alinile leder in een warm bruine kleur. De twee vloerlampen geven een stoere touch aan dit gezellige geheel.

De ruime ovale eetkamertafel met 6 gelijke stoelen vormt een prachtige set in de open eetkamer. Hier ook hebben we gekozen voor een stoere lamp. Met enkele grotere, stijlvolle accessoires wordt de set compleet gemaakt.

De gordijnen zijn is zachte tinten gekozen. Zo worden de ramen goed benadrukt en blijft het geheel rustig.

 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor het volledige interieur, de raambekleding en het  kleur-en lichtadvies. Maatwerk TV-meubel is ontworpen door Loft76. Na oplevering hebben we het project volledig gestyled met mooie accessoires, waar we vervolgens nog extra kleur hebben toegevoegd.

Merken die we gebruikt hebben;

- Meubels;  Slowwood, Sur&Plus, Fritz HansenHayMuutoPerlettaPode

- Verlichting; JieldéSecto Design, Maoroom,

- Accessoires; HayFritz HansenVitra, MoooiElvangPom Amsterdam en Ferm LivingCasalis, Ames , Serax