Volg ons

Stadswoning Roermond

Project;

Een zeer stijlvolle woning te Roermond, met hoge plafonds, een binnentuin en een prachtige warm houten vloer. Wij werden ingeschakeld voor de inrichting van de complete benedenverdieping.

Wensen;

De bewoners wilden een sfeervol, rustig, en tijdloos design met een eigen touch.

Advies Loft76

De kleur op de wanden was op voorhand al aanwezig, we samen besloten deze kleur te behouden omdat deze zeer warm en gezellig kleurt bij de vloer. We hebben gekozen om te werken met twee identieke fauteuils in combinatie met een rond vloerkleed in een warme blauwe kleur. Dit creëert een gezellige zit plek met uitzicht op de binnentuin. De hanglamp van Moooi in deze ruimte zorgt voor een licht speels effect.

Voor de zithoek hebben we gekozen voor een loungebank met een ronde, zachte vorm. Het lichte vloerkleed zorgt voor een frisse uitstraling. De fauteuils in de grijze tint, maken het geheel een beetje stoerder. De vloerlamp is gekozen in een licht gele kleur. De gordijnen zijn licht en zacht van uitstraling. In combinatie met de jaloezieën maakt dit het geheel compleet.

In de keuken hebben we gekozen de antieke tafel te hergebruiken. De 7-serie van Fritz Hansen in de zwart lederen uitvoering past prachtig in het geheel. Op tafel maakt een set van vazen en een schaal de eetkamer compleet.  

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor het volledige interieur, de raambekleding en het  kleur-en lichtadvies. Na oplevering hebben we het project volledig gestyled met mooie accessoires, waar we vervolgens nog extra kleur hebben toegevoegd.

Merken die we gebruikt hebben;

- Verlichting; Pulpo, Moooi

- Accessoires; Fritz Hansen, Menu

- Meubels;  Fritz Hansen, Pode, Perletta, , Petite Friture, Ox Denmarq