Volg ons

Vrijstaande jaren '20 villa Zuid Limburg

 

Project;

Vrijstaande jaren '20 villa in het Zuiden van Limburg

Wensen;

Deze klanten woonden reeds meer dan 25 jaar in dit sfeervolle huis. Nadat de kinderen de deur uit waren was het volledige interieur toe aan een nieuwe, frisse look mét behoud van antieke stukken en persoonlijke kunst. 

Advies Loft76;

Op de eerste plaats hebben we de indeling aangepast zodat ze met alle kinderen en kleinkinderen royaal zouden kunnen zitten bij de haard. Daarnaast hebben we een leeshoekje gecreeërd bij de de tuindeuren. De vloeren zijn vernieuwd en alle wanden kregen een koele, lichte grijze tint. Dit als contrast bij de warme, nieuwe, eiken vloer. 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht  een indelingstekening te maken en dit te combineren met een meubel-en kleurenplan. Daarnaast kreeg ook de raambekleding een volledige metamorfose. We kozen voor vouwgordijnen aan de achterzijde om zoveel mogelijk van het prachtige uitzicht aan de achterzijde van het huis te kunnen blijven genieten. Bovendien konden we zo de bank zo dicht mogelijk tegen het raam plaatsen, waardoor er meer ruimte gemaakt kon worden. Bij de tuindeuren kozen we voor houten jaloezieën in de kleur van het hout. Dit geeft direct sfeer en is bovendien zonwerend. Doordat de zitruimte niet heel groot is, hebben we gekozen voor een smalle, niet al te diepe bank op pootjes. Door deze aan 1 zijde zonder arm uit te voeren, houden we de ruimte open en daarmee luchtig. Een lang vloerkleed zorgt dat de 2 elementen met elkaar verbonden worden. De grote boekenkast aan de achterzijde maakt het stoer en bovendien biedt het de mogelijkheid om mooie accessoires, maar ook boeken en planten in uit te stallen. De antieke kast in de eetkamer hebben we geschilderd in de kleur 'CL06' uit onze eigen serie. Hierdoor werd deze minder zwaar t.o.v. de antieke eetkamertafel. De DAW stoelen van Vitra, zorgen voor een mooi contrast tussen modern en klassiek.  De kleur 'blauw' is de lievelngskleur van de eigenaren en deze kleur komt dan ook in alle ruimtes terug. 

Meubels;

Eyye, Fritz Hansen, Vitra

Verlichting;

Tonone, Marset

Vloerkleden;

Perletta, Kinnasand

Raambekleding;

Kvadrat