Volg ons

Vrijstaande Woning Den Bosch

Project;

Vrijstaande Woning Den Bosch

Wensen;

Nadat bureau www.dwb2c.nl zich ontfermt had over de verbouwing van deze vrijstaande woning, kwamen de inwoners bij ons voor een advies betreffende hun complete interieur. De bewoners vroegen ons mee te denken over de nieuwe invulling van hun interieur nadat hun huis volledig onder handen was genomen. De sfeervolle ruimtes vroegen om een rustig en tijdloos interieur. 

Advies Loft76;

We hebben gekozen om de woonkamer en de TV-kamer die gescheiden zijn door een glazen stalen deur in de zelfde look en feel in te richten. De grote loungebank is een heerlijke plek om te loungen en TV- te kijken. Tevens hebben we een leesplek gecreeérd bij het raam. Een 2e eetkamertafel in de woonkamer was een absolute must van de bewoners. In de riante woonkeuken is het heerlijk dineren aan de lange op maat gemaakte tafel in de sfeer van de keuken. In deze woonkeuken is sfeervolle werkplek gecreeërd, waardoor meerdere functies op een eigenzinnige manier worden gecombineerd. De combinaties van de verschillende materialen en kleurgebruik zorgt voor een tijdloos, stoer en warm interieur.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor de complete inrichting van de woonkamer/TV-ruimte en keuken. Tevens maakte we een kleuren-en lichtplan. 

Meubels;

Pode, Slowwood, Vitra, Fritz Hansen, Hay, Ox Denmarq, Moormann, Pastoe

Verlichting;

Secto design, Jieldé, Moooi en Brokis

Vloerkleden;

Danskina