Volg ons

Woning Zuid Limburg

Project;

Deze mooie woning in Zuid Limburg heeft een grote make over gehad. De gehele woonkamer en keuken zijn aangepakt. Onze hulp kwam te pas bij het inrichten van de woonkamer, het kiezen van de raambekleding en zo meer.

Wensen;

De bewoners wilden een stijlvol interieur, mooi materiaalgebruik, tijdloos design gecombineerd met een sfeervol kleurenpalet.

Advies Loft76;

De gekozen vloer is warm van kleur en heeft daardoor een gezellige sfeer. De aangename kleur op de muur van de tv wand zorgt voor een fris accent. Het strakke Pastoe tv meubel is gekozen in één enkele kleur. Zo kan er met accessoires in deze hoek kleur worden toegebracht. De bank is gekozen in een warme, stoere leersoort. De zithoek wordt compleet gemaakt door twee mooie fauteuils. Een fijne, comfortabele zithoek is het resultaat.

De eetkamertafel en stoelen is een frisse, stoere combinatie die perfect kleurt bij de vloer en de rest van de ruimte. Leder gecombineerd met de kunststof kuipjes geven een stoer randje aan de ovale tafel.

 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht voor het volledige interieur, kleur-en lichtadvies. Maatwerk TV-meubel is ontworpen door Loft76. Na oplevering hebben we het project volledig gestyled met mooie accessoires, waar we vervolgens nog extra kleur hebben toegevoegd.

Merken die we gebruikt hebben;

- Meubels; Pastoe, Slowwood, Vitra, Ox DenmarqFritz HansenHayMuuto, Loft76 en Danskina

- Verlichting; JieldéGubi en Pulpo

- Accessoires; HayFritz HansenVitra, MoooiElvangPom Amsterdam en Ferm Living