Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Let op de herroepingsplicht is alleen van toepassing als u via onze webshop een bestelling doet!

De herroepingsplicht is niet van toepassing indien wij producten voor u bestellen die speciaal voor u in de door u gewenste, kleur, stof en maat zijn gemaakt en besteld.

Aanmelden van een retourzending

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier.

Terug betaling bij retourzending

Als u een product binnen 14 dagen retour zendt en u beroept zich dus op uw herroepingsplicht, ontvangt u binnen 10 dagen uw geld retour inclusief de eventuele verzendkosten die u heeft voldaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze) De kosten van de retourzending zelf komen voor uw eigen rekening. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.