Volg ons

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Let op de herroepingsplicht is alleen van toepassing als u via onze webshop een bestelling doet!

De herroepingsplicht is niet van toepassing indien wij producten voor u bestellen die speciaal voor u in de door u gewenste, kleur, stof en maat zijn gemaakt en besteld.

Aanmelden van een retourzending

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier.

Terug betaling bij retourzending

Als u een product binnen 14 dagen retour zendt en u beroept zich dus op uw herroepingsplicht, ontvangt u binnen 10 dagen uw geld retour inclusief de eventuele verzendkosten die u heeft voldaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze) De kosten van de retourzending zelf komen voor uw eigen rekening.