Volg ons

Verzendkosten


Worden er verzendkosten berekend? (Standaard pakket)

Wij rekenen voor alle bestellingen die een totale waarde hebben van meer dan 50 euro en worden geleverd in Nederland géén verzendkosten! Heeft uw bestelling een waarde van minder dan 50 euro of moet u bestelling geleverd worden in België of Duitsland, dan worden er bezorgkosten berekend. In dit geval zijn de verzendkosten afhankelijk van het te bezorgen pakket met een minimum van € 5,95 en een maximum bedrag van € 35,-. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Indien u wenst dat wij uw bestelling als cadeau inpakken, doen wij dit GRATIS. Graag even vermelden bij de product bestelling bij ‘opmerking’.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland? (Speciaal pakket)

Bestellingen met een waarde hoger dan 50 euro worden GRATIS door ons verzonden binnen Nederland mits het een standaardpakket is. Voor bestellingen met een waarde lager dan 50 euro of voor bestellingen naar België of Duitsland rekenen wij minimaal € 13,00 euro verzendkosten, afhankelijk van het pakket dat verzonden dient te worden. In het geval van een speciaal pakket zijn de verzendkosten afhankelijk van het te versturen pakket. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen. 

Verzendkosten buiten Nederland, België of Duitsland?

Neem voor een prijsindicatie voor verzending naar deze landen contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten buiten de EU?

Neem voor een prijsindicatie voor verzending naar deze landen contact op met ons op.