Volg ons

Interieuradvies op maat

Een nieuw huis, een verbouwing of een complete restyling, vaak komt hier meer bij kijken dan u denkt. De meubels van voor de verbouwing matchen niet meer met de nieuwe 'look' of de meubels zijn te groot of te klein of uw stijl is gewoon verandert.  U weet wat u wilt, wat u mooi vindt en wat niet. Maar waar en hoe begin je dan? Een stijlvol, tijdloos en sfeervol interieur begint bij een goed interieuradvies. Een gedegen interieurplan op maat van een professional. Iemand de mogelijkheden kent, die u insprireert en net dat stukje extra biedt daar waar u vast loopt. Iemand die u helpt in uw denkproces en met ideeën komt waar u niet aan gedacht had.

 

 

1. Interieuradvies zonder tekeningen; 

Wij komen graag bij u thuis. Of het nu voor een totaaladvies gaat van een nieuw te bouwen huis, of voor de aanschaf van een nieuwe bank. Een interieur is persoonlijk. Uw smaak gecombineerd met onze kennis en ervaring. Terplekke bekijken en bespreken we de mogelijkheden, sfeer en budget. Dit beknopte advies wordt schriftelijk door ons uitgewerkt en in kaart gebracht (Moodboard). Hierdoor krijgt u een goed beeld van de sfeer en kosten voor de aanschaf van nieuwe producten. Naar aanleiding van dit advies maken we een nieuwe afspraak in de winkel, waarbij wij u alle voorgestelde materialen, kleuren, stoffen en producten laten zien.

2. Interieuradvies inclusief 3D tekeningen;

Wanneer u een nieuw huis aan het bouwen bent, of u bent uw huidige huis aan het verbouwen, komt er vaak meer bij kijken dan een ‘restyling’ van uw bestaande meubels. De indeling wordt anders, materiaal keuzes moeten worden gemaakt, positie van bijvoorbeeld haard , TV en lichtpunten moet worden bepaald, kortom u heeft een interieurtekening nodig. Onze werkwijze hierbij is hetzelfde als bij het bovenstaande advies, alleen worden een aantal zaken dieper en uitgebreider besproken, waarna we aan de slag kunnen met de interieur-en indelingstekening. Ook hierbij krijgt u bij de bespreking en presentatie van de tekening een uitgebreid en beknopt kosten overzicht en 3-D sfeerbeeldvan de nieuwe situatie.

 

3. Interieurstyling; Gratis bij een totaal interieuradvies

De finishing touch is de styling. Met accessoires kun je extra kleur, sfeer en warmte aanbrengen. Als extra service bieden wij een complete interieurstyling aan, nadat het interieurplan is gerealiseerd. We bespreken en bekijken samen met u welke accessoires passend zijn. Ons einddoel is tenslotte een tevreden & geÍnspireerde klant. We gaan dus verder dan een goed  interieurplan, spullen mee op zicht, maatwerk, kortom alles wat nodig is om het beste resultaat te bereiken. 

 

Bel of mail ons voor meer informatie: 0475-337897            info@loft76.nl