Werkwijze interieuradvies

Ieder nieuw project begint met een vrijblijvend intake gesprek waarin u uw wensen en behoefte aan ons kenbaar maakt. We bespreken de mogelijkheden  en bekijken de eventuele bouwtekeningen en/of foto’s. Dit gesprek vindt meestal plaats in de winkel. Op basis hiervan brengen we de mogelijkheden en kosten in kaart. Transparant en duidelijk.

Bij u thuis
 

1. Beknopt interieuradvies;

Indien u besloten heeft met ons in zee te gaan, komen wij graag bij u thuis. Of het nu voor een totaaladvies gaat van een nieuw te bouwen huis, of voor de aanschaf van een nieuwe bank. Terplekke bekijken en bespreken we de mogelijkheden, sfeer en budget. Dit beknopte advies wordt schriftelijk door ons uitgewerkt en in kaart gebracht. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de sfeer en kosten voor de aanschaf van nieuwe producten. Naar aanleiding van dit advies maken we een nieuwe afspraak in de winkel, waarbij wij u alle materialen, kleuren, stoffen en producten laten zien.

2. Uitgebreid interieuradvies;

Wanneer u een nieuw huis aan het bouwen bent, of u bent uw huidige huis aan het verbouwen, komt er vaak meer bij kijken dan een ‘restyling’ van uw bestaande meubels. De indeling wordt anders, materiaal keuzes moeten worden gemaakt, positie van bijvoorbeeld haard , TV en lichtpunten moet worden bepaald, kortom u heeft een interieurtekening nodig. Onze werkwijze hierbij is hetzelfde als bij het beknopte advies, alleen worden een aantal zaken dieper en uitgebreider besproken, waarna we aan de slag kunnen met de interieur-en indelingstekening. Ook hierbij krijgt u bij de bespreking en presentatie van de tekening een uitgebreid en beknopt kosten overzicht en sfeerbeeld van de nieuwe situatie.

3. Totaal interieuradvies;

In het totaal advies hanteren we dezelfde werkwijze als in het uitgebreide advies, alleen nemen we u alle zorg uit handen, door onze vakmensen persoonlijk aan te sturen. Wij werken al jarenlang samen met een deskundig en complementair team van schilders, stucadoors, interieurbouwers, electriciëns en stoffeerders die het mogelijk maakt uw droominterieur van A tot Z te verzorgen. Ervaring en goed samenwerken, bepalen uiteindelijk de kwaliteit.

Extra service;

Als u kiest om u door ons te laten adviseren, bieden wij u graag de mogelijkheid om, nadat het interieurplan is gerealiseerd, een stylist bij u langs te sturen met passende accessoires.

Ons einddoel is tenslotte een tevreden & geÍnspireerde klant, dus we gaan verder dan een goed advies, spullen mee op zicht, maatwerk, kortom alles wat nodig is om het beste resultaat te bereiken. 

Neem contact op voor meer informatie

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.