Team

Caroline Mostart

Eigenaresse, interieurontwerpster

Nadat Caroline jaren gewerkt had als marketing/PR-adviseur bij een middelgroot bedrijf, besloot zij het roer totaal om te gooien. Een opleiding tot interieurontwerper was het startsignaal voor een nieuwe carrière en zo starte zij in 2008 haar eigen interieuradviesbureau. Na een aantal jaren advies aan huis te hebben gegeven in binnen-en buitenland, deed zich de gelegenheid voor om een winkel te beginnen in het prachtige monumentale pand aan de Godsweerdersingel te Roermond. Ze heeft een passie voor mooie en bijzondere producten en is daarmee ook volledig verantwoordelijk voor de inkoop van de producten van Loft76. Daarnaast is Caroline de drijvende kracht van alle projecten die door Loft76 gerealiseerd zijn. 

 

 

 

Ran Mostart

Eigenaar, interieurontwerper, visualiser

Ran is na een rechtenstudie aan de Universiteit van Nijmegen jarenlang werkzaam geweest als Jurist en daarna als leidinggevende en als extern adviseur binnen diverse instanties en bedrijven. Passie voor architectuur is er eigenlijk altijd al geweest en met zijn creatieve geest is hij van jongs af aan bezig geweest met het tekenen van gebouwen, tuinen en interieurs. Het gevoel voor mooie producten heeft hij overigens van thuis uit mee gekregen met een vader als kunsthistoricus en een moeder als tuinontwerpster. Dat Ran zijn carriëre om heeft gegooid om actief deel te nemen aan het interieuradviesbureau van Caroline en uiteindelijk ook de winkel is dan ook niet zo gek. Na een omscholing tot interieurontwerper en visualiser is Ran nu o.a. verantwoordelijk is voor het tekenwerk van alle adviesopdrachten en de volledige bedrijfsvoering van Loft76.

 

 

 

Daniëlle de Boer

Interieuradviseur, interieurstyliste

Daniëlle is als interieuradviseur/styliste dagelijks bezig met projecten die zij samen met Caroline oppakt. Na haar studie 'interieurdesign & styling' is zij inmiddels een vertrouwd gezicht binnen het team van Loft76.  Ze is een enthousiaste adviseur, kei in styling en heeft passie voor haar vak. Daniëlle luistert goed naar de wensen van haar klant, heeft leuke en creatieve ideeën, die ze vervolgens goed kan visualiseren in een moodboard. Tevens zorgt zij er ook voor dat de uitvoering en logestiek van een project op rolletjes verloopt. Daarnaast is Daniëlle een vrolijk, behulpzaam en bijzonder prettig persoon om in ons team te hebben.

 

 

Chelsy Penders

Interieuradviseur, interieurstyliste

Chelsy is van jongs af aan al creatief bezig met fotografie en tekenen. Na haar vakopleiding 'interieurstyling & binnenhuisarchitectuur' in Antwerpen, heeft zij na enige werkervaring op zak, haar plek gevonden bij Loft76. Chelsy is zeer leergiering, enthousiast en een echte teamplayer. Naast het adviseren van klanten in de winkel, ondersteunt zij ook in lopende projecten en houdt zij onze website/webshop bij. Chelsy schrijft onze blogs en verzorgt de fotografie van onze afgeronde projecten. Met haar passie voor het combineren van verrassende interieurs, kleuren en materialen is Chelsy bij Loft76 als een vis in het water.

 

 

Lisa van Rens

Interieurarchitect

Lisa is een jonge, energieke en creatieve vrouw met de juiste dosis lef en gezond verstand. Haar fascinatie voor ruimtelijke vormgeving begon al op jonge leeftijd. Destijds in de vorm van hutten bouwen en Lego stenen stapelen, maar inmiddels heeft ze haar diploma Interieur & Design cum laude afgerond aan de Hogeschool in Mechelen. Haar visie op design en duurzaamheid is aangescherpt tijdens haar studie-uitwisseling naar Linnéuniversitetet in Zweden. Lisa werkt bij Loft76 met veel passie aan de mooiste ontwerpen voor haar klanten. Lisa heeft een goed inlevingsvermogen en creeërt op creatieve wijze een tijdloos en duurzaam interieur, waar haar klanten nog jaren lang plezier van hebben. 'Design your own universe', dat is het motto van Lisa.  

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.