Projecten

Ontwerpstudio 

Voor een mooi en praktisch interieur is vaak geen panklare oplossing. Onze 'out of the box' denkwijze in combinatie met een flinke dosis lef, deskundigheid en ervaring, zorgen uiteindelijk voor een ontwerp dat bij de bewoner past. 

Persoonlijk

Bij een persoonlijk interieuradvies worden al je wensen, behoeftes en mogelijkheden vertaald in een ontwerp. Een ontwerp waarbij jouw stijl en sfeer centraal staan en waar wij op een creatieve manier in meedenken. Wij durven te kiezen en laten je ook zien waarom we hiervoor gekozen hebben. We hakken de knopen door, zodat het resultaat verrassend is, stijlvol & praktisch.  

Maatwerk

Maatwerk maakt jouw interieur uniek, praktisch en één geheel. Denk onder andere aan maatwerk keukens, kasten, deuren en lambrisering. Samen bepalen we de materiaalkeuze, kleuren en de details passend bij het ontwerp en jouw wensen. 

Raambekleding

In je nieuwe interieur mag de raambekleding natuurlijk niet ontbreken. Het is een belangrijke sfeermaker en maakt je interieur helemaal af. Wij adviseren, meten, leveren, confectioneren én monteren alle soorten raambekleding en nemen dit direct mee in het 'totaalplan'.