Sfeervol familiehuis in Zuid-Limburg

‘Hoe kunnen we zorgen voor diverse zitplekken in een ruime setting, zonder dat het overvol oogt?’

De open ruimte is gezegend met een overvloed aan natuurlijk licht. Een droom voor velen, maar soms een puzzel om in te richten. Met de wens van de bewoners in gedachten, hebben we de handen ineengeslagen om een harmonieus geheel te smeden.

We hebben de ruimtes veel kleur gegeven door de kleuren op de muur. Contrasterende kleuren die voor veel warmte zorgen, maar ook de ruimtes wat spannender maken. 

Bij binnenkomst aan de rechterzijde hebben we de centrale zithoek gecreëerd: een royale hoekbank van Montis, omringd door sfeervolle verlichting, vormt een uitnodigende omgeving voor gezellige televisiemomenten. Het pronkstuk dat deze ruimte siert, is de prachtige lederen fauteuil van Label.

In het midden van de ruimte hebben we de eethoek gecreëerd. De unieke ronde eettafel, gekroond door de Octo, een klassieke Scandinavische designlamp, trekt meteen de aandacht. De tafel wordt omringd door de comfortabele Sharks, stoelen die trots uitblinken in Limburgse designkunst. De ontwerper, René Holten, afkomstig uit Roermond en werkzaam in Maastricht, staat bekend om zijn tijdloze, innovatieve en elegante creaties. De Shark-stoel ontleent zijn naam aan het gestroomlijnde profiel van het gevreesde roofdier, en biedt naast een subliem zitcomfort ook extra rugsteun. De keuze voor diepblauw sluit naadloos aan op de muurkleur.

De derde zitzone is strategisch geplaatst met uitzicht op de weelderige tuin, waar dezelfde kleurenpaletten worden omarmd. Hier is de speelse Knitting Chair een echte eyecatcher.  

Een deel van de muur wordt gevuld met de prachtige en populaire String-kast die tevens voor opbergruimte zorgt. 

De keuken omarmt het okergeel, waardoor de warme elementen van het interieur tot hun recht komen. De zorgvuldige balans tussen koel en warm resulteert in een serene en uitgebalanceerde woonomgeving. Hier hebben we een interieur neergezet waar harmonie en rust de boventoon voeren.

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Montis - Label - HAY - String Furniture - Menu - Artifort - &Tradition - Vitra

Verlichting

Flos - Secto Design - &Tradition - Tonone

Accessoires

Muuto - Architectmade - Menu - Ferm Living - &Tradition - Fritz Hansen - Elvang - Paper Collective - Monika Petersen

Behang & wandbekleding

Loft76 krijtverf - St.Leo

Vloerkleden & vloeren

Perletta

Gordijnen & raambekleding

Kvadrat