Volg ons

Interieur - Advies  - Ontwerp

Een klant ziet heel veel mooie dingen in onze winkel, maar weet vaak niet hoe ze dit in hun eigen bestaande interieur kunnen toepassen. Hierdoor krijgen wij regelmatig de vraag; hoe kan ik mijn interieur veranderen, zonder dat ik alles aan moet pakken?  Of, ik weet wel wat ik mooi vind, maar waar moet ik beginnen? Deskundige hulp en een goed advies is hierbij nodig. Geen panklare oplossing. Persoonlijk interieuradvies is al jaren onze specialiteit en de basis van onze werkwijze. Door goed te luisteren naar de klant filteren wij de juiste producten eruit.  We nemen de tijd voor de klant en komen het liefst bij de mensen thuis.

Persoonlijk interieuradvies

Een interieur is en blijft altijd persoonlijk en dient het karakter van de bewoners uit te stralen. Graag denken wij op een creatieve manier met u mee.

Bij een persoonlijk interieuradvies worden al uw wensen, behoefte en mogelijkhedenvertaald in een ontwerp. Een ontwerp waarbij uw smaak en sfeer centraal staan en waar wij op een creatieve manier in meedenken.

Onze productkennis, gevoel voor kwaliteit en ervaring spelen natuurlijk een grote rol in het uiteindelijke resultaat. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen en verhoudingen. Deze zorgen voor de basis van het nieuwe interieur. Een resultaat waarmee u zich kunt identificeren. Persoonlijk en warm, praktisch en mooi, een interieur op maat. Uiteindelijk willen we van uw huis een thuis maken. Dat is ons doel!