Interieuradvies

Dit is wat we doen van A tot Z

Wij inspireren, adviseren en ontwerpen. We helpen je bij het maken van keuzes. Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket. Van ontwerp tot realisatie. Het begint bij een persoonlijk intake gesprek bij je thuis of in de winkel. We bespreken je wensen en samen gaan we bepalen wat we gaan doen, de planning en het budget. 

Wil je alleen een advies, hulp bij het uitzoeken van een meubel of een stylingsadvies? Dan helpen we je natuurlijk ook graag in de winkel. 

Hoe gaan we te werk?

Bij een nieuw(bouw) huis, een verbouwing of een restyling komt vaak meer kijken dan je denkt. We gaan op zoek naar oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. We maken het ontwerp visueel voor je inzichtelijk door middel van 2D en 3D visualisaties. Hierbij bekijken we in eerste instantie de praktische kant van het ontwerp. Wat is de beste indeling? Komt er maatwerk bij kijken? Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste aankleding. Denk aan meubels, verlichting, raambekleding en kleur. 

Ben je blij met het ontwerp en ons voorstel? Dan zetten we onze vakmensen aan het werk. Zij zorgen voor een perfecte uitvoering van bijvoorbeeld schilder/behangwerkzaamheden, maatwerk en raambekleding. Alle door jou bestelde producten worden door ons eigen vakkundige bezorgteam, geleverd, gemonteerd en in de juiste setting geplaatst. 

Als kers op de taart komen we als alles geleverd is nog één keer bij je langs voor de styling. Zo zorgen we dat de mooiste accessoires, passend bij jouw interieur net dat stukje extra sfeer en kleur geven. 

Waar we voor staan

Onze productkennis, gevoel voor kwaliteit en ervaring spelen natuurlijk een grote rol in het uiteindelijke resultaat. Een resultaat waarmee de bewoner zich kan identificeren. Persoonlijk en warm, praktisch en mooi, een interieur op maat. We ontzorgen onze klanten omdat we alles onder één dak hebben. Eén aanspreekpunt én heldere, duidelijke afspraken. 

Loft76

We love what we do and we show it!

Ons team bestaat uit professionals op het gebied van interieur/styling en ontwerp. Met veel enthousiasme werken we dagelijks om de mooiste projecten uit te werken voor onze opdrachtgevers.

Caroline Mostart
Interieuradviseur / ontwerp
Ran Mostart
Interieuradviseur / ontwerp
Daniëlle de Boer
Interieuradviseur / winkel
Anne Brouwers
Interieuradviseur / winkel
Freddy van der Moolen
Back-office
Constantijn Mostart
Interieuradviseur / winkel
Fleur Mostart
Communicatie/marketing