In het mooie Maastricht

'Hoe zorgen we dat het weer één geheel wordt, maar wel praktisch en comfortabel?'

Een heerlijk huis in het mooie Maastricht. Een aantal jaren geleden zijn we bij deze klant ook geweest en hebben we de indeling aangepast en o.a. de raambekleding. Nu was het tijd voor iets nieuws. Een kleine verbouwing met aanpassing van de binnendeuren en de keuken. Daarnaast mocht er meer sfeer in het huis komen. De muren waren wit, dus dit mocht wat warmer. Door de wanden en de plafonds in dezelfde kleur te schilderen, creeëren we rust maar ook zeker warmte. De grote heerlijke loungebank van Linteloo, zorgt voor het ultieme 'chill-gevoel'. De bank is groot, maar de druppel zorgt voor openheid richting de loungechair, waardoor deze er ook helemaal bij hoort. Het lange Pastoe meubel in notenhout zorgt voor verbinding en eenheid. 

Een tussenruimte is altijd mooi, maar ook lastig om in te richten, vooral omdat er geen directe lichtinval is. Door een lange kast te plaatsen, hebben we hier niet alleen een mooie maar ook een functionele ruimte van gemaakt. Door de 2 'Hidde fauteuils' hier tegenover te plaatsen met een mooie lamp, is dit een heel fijn plekje geworden om te lezen en of om te zitten wanneer er wellicht nog iemand aan tafel zit. Het hoort nu meer bij het geheel. 

De zithoek moest groot, comfortabel en gezellig zijn. We hebben hier een ovale tafel geplaatst van het merk 'Pilat en Pilat'. Tijdloos, praktisch en mooi. Doordat de poot in het midden van de tafel zit, kun je met heel veel mensen rondom een ovale tafel zitten. Bovendien is ovaal toch altijd nét iets gezelliger zitten. De comfortabele 'Shark' stoelen van Artifort zijn niet alleen een lust voor het oog maar hebben ook een waanzinnig goed comfort en daardoor zeer geschikt voor lang tafelen. 

Extra kleur hebben we toegevoegd in het Pastoe kastje achter de eetkamertafel, de prachtige kunstwerken aan de muur, het behang in de tussenkamer, de kleur op de muur in de keuken en natuurlijk met de accessoires. 

Kortom een comfortabel familiehuis!

 

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Linteloo, Pilat & Pilat, Vitra, Label, Artifort, String Furniture, Pastoe

Verlichting

Astep, Gubi, Flos

Accessoires

Fritz Hansen, Audo, Ferm Living, Elvang, And Tradition

Behang & wandbekleding

Arte, St. Leo

Vloerkleden & vloeren

Kvadrat

Gordijnen & raambekleding

Kvadrat