WEGDROMEN IN HET ZUIDEN

'Hoe kunnen we van dit ruime huis een gezellig familiehuis maken?'

Rustig, gezellig en sfeervol, in Scandinavische stijl. Zo hebben we dit prachtige afgeronde project opgeleverd aan onze opdrachtgevers in Roermond. Een huis uit de jaren '70 dat volledig verbouwd moest worden én naar de wensen van de nieuwe bewoners moest worden ingericht. We hebben hen van A tot Z geholpen met het creëren van hun droomhuis. Een compleet advies van ontwerp keuken/badkamer, maatwerkkasten, tot volledige inrichting. Ook het  licht, meubel-en kleurenplan is door ons uitgevoerd.   

Bij binnenkomst ervaar je al de rust door het kleurgebruik, de op maat gemaakte garderobe kasten en de mat zwart stalen deuren. Ook het  toilet kreeg meteen een fraaie uitstraling door o.a het prachtige behang van Arte.

De ovale eiken houten eettafel gecombineerd met de tijdloze Vitra Eames Chairs en de opvallende lamp trekken meteen de aandacht. Door hetzelfde kleurgebruik ook buiten door te voeren, geeft dit een rustgevend geheel. In de woonkamer valt je oog direct op de grote loungebank die lekker veel ruimte biedt voor knusse filmavonden met het gezin of met vrienden. Het grote vloerkleed en de marmeren salontafels geven het geheel een niet alledaagse sfeer. De grote boekenkast is speciaal op maat gemaakt zodat ook de TV op een mooie manier is weggewerkt. De houten jaloezieën zorgen voor een stoere uitstraling, terwijl de linnen gordijnen het sfeertje lekker luchtig en aaibaar houden. 

Hetzelfde lichte maar warme kleurenpallet zijn door gevoerd op de eerste verdieping en het souterrain (nog niet op foto's). 

Een waar droom-en familiehuis, waar dit jonge stel met hun 2 kleintjes nog heel wat jaren van kunnen genieten. 

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Sur&Plus - Moormann - Audo - Vitra - Slowwood

Verlichting

Audo - Fritz Hansen - Flos - Gubi - DCW Editions

Accessoires

&Tradition - Audo - Fritz Hansen - Muuto

Behang & wandbekleding

Arte - St. Leo

Vloerkleden & vloeren

Perletta

Gordijnen & raambekleding

Romo - BD-Line