WARM FAMILIEHUIS IN Maastricht

‘Hoe vullen we onze open ruimtes optimaal in zonder dat het te druk wordt?’

Onze opdrachtgevers waren op zoek naar een nieuwe look voor hun benedenverdieping. De woning is een prachtig groot huis met veel open ruimtes. We hebben gezorgd voor diverse zitruimtes die naadloos op elkaar aansluiten en een harmonieus geheel vormen door gebruik te maken van dezelfde warme kleuren.

Een absolute blikvanger in de ruimtes zijn de twee okergele togo's, prachtige designklassiekers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook heerlijk comfortabel zitten voor een moment van ontspanning. Het okergeel komt op subtiele wijze terug in diverse accessoires door de hele ruimte.

In het midden van de ruimte hebben we een grote ovale tafel geplaatst met de prachtige, zogenaamde 'Random lamp'. Deze prachtige lamp van ontwerper Bertjan Pot wordt gemaakt van glasvezeldraad dat met hars rond een ballon wordt gemodelleerd. Een lamp die een en al eenvoud uitstraalt maar daarnaast ook een enorme charme heeft. De stevige houten familietafel met zes donkergroene designklassiekers zorgt voor een heerlijk eet- en zitgedeelte voor de familie.

In de woonkamer nodigt de uitnodigende bank iedereen uit om neer te ploffen. Door het slim terug te laten komen van kleuren in verschillende accessoires oogt de ruimte rustig en in balans.

Tot slot wilde de bewoners een multifunctionele plek creëren, waar hun kinderen konden thuiskomen vanuit de studentensteden en waar tevens een kantoorruimte kon worden ingericht. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van de veelzijdige slaapbank van Ligne Roset.

Een heerlijk huis om thuis te komen.

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Artifort - Slowwood - Audo - Fritz Hansen - Ligne Roset - Fredericia - String Furniture - Sur & Plus - Hay

Verlichting

Petite Friture - Moooi

Accessoires

Muuto - &Tradition - Hay - Vitra - Fritz Hansen - Ligne Roset - Audo

Behang & wandbekleding

Arte - St. Leo - Muurmeesters

Vloerkleden & vloeren

Kvadrat - Perletta