Volg ons

Appartement aan de Maas

Project;

Appartement te Roermond.

Wensen;

Onze klant wenst een interieur dat een mooie rustige sfeer ademt. Graag in scandinavische stijl waarin rustige kleurtonen met donkere accenten worden gecombineerd. De indeling van de ruimtes moet zodanig zijn dat er zo veel mogelijk van het geweldige uitzicht over de maasplassen kan worden genoten.

Advies Loft76;

In het appartement ligt een prachtige vloer in visgraat verband. Wij hebben in de living gekozen voor een lichte, maar warme beige tint op de wanden uit onze eigen 'City Loft' serie die mooi combineert met de vloer. Omdat het appartement veel ronde muren heeft is onder meer gekozen voor een ovale eetkamertafel met een donker blad. Bij de tafel staan mooie comfortabele fauteuils. In de zithoek hebben we weer rustige kleurtonen met donkere accenten samengevoegd.

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht een interieurplan te maken voor het gehele appartement. Buiten de living hebben we ook de slaapkamer mogen inrichten waar we onder meer op een prachtige wijze gebruik hebben gemaakt van het toepassen van behang. Verder hebben we in de logeerkamer een ontwerp gemaakt voor een grote ingebouwde kastenwand. Deze is door onze interieurbouwer gemaakt en geplaatst. Tenslotte hebben we ook de gehele raambekleding verzorgd, een combinatie van gordijnen en jaloezieën.

Meubels;

Pilat en Pilat, Artifort, Eyye, Perletta, Moormann, Hay, interieurbouw Loft76

Verlichting;

Secto Design, Pulpo, Light Years, DCW, Flos, Louis Poulsen

Raambekleding;

Gordijnen: Romo. Jaloezieën: Multi sol. 

Accessoires;

Rina Menardi, Fritz Hansen, Muuto, Ferm Living