Minimalistisch en warm wonen in het Limburgse land

'Hoe kunnen we onze verbouwde ruimtes naar onze wens inrichten?'

Bij binnenkomst van dit prachtige woonhuis in Roermond ontstaat direct een daadwerkelijk rustoord. De ruimte vult zich met rustige kleuren, zachte materialen en veel lichtinval. De bewoners van dit huis hebben hun huis verbouwd en zochten naar een nieuwe look.

In het centrale gedeelte van de open ruimte hebben we een knusse hoek gecreëerd met uitzicht op de tuin. Op dit plekje is het heerlijk om een boek te lezen of te genieten van een koffie midden op de dag.

De televisie-zithoek is gecreëerd in een andere tussenruimte met de 'Hamptons' bank van Linteloo voor het optimale zitcomfort. De bruine tinten in de accessoires komen door het hele huis terug, wat zorgt voor een serene sfeer in de woning.

Tot slot hebben we een derde zithoek gecreëerd waar de bewoners kunnen genieten in gezelschap. De echte eyecatcher's zijn de twee CH25 lounge chairs. Een van de eerste vier stoelen die Hans J. Wegner, exclusief voor Carl Hansen & Søn, heeft ontworpen aan het begin van hun samenwerking in 1949. De stoel, die destijds als revolutionair werd beschouwd, werd in 1950 in productie genomen en is tegenwoordig nog steeds hartstikke populair.

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Fritz Hansen - Carl Hansen - Linteloo - Audo - Moooi

Accessoires

Muuto - &Tradition - HAY - Architectmade

Vloerkleden & vloeren

Perletta - Kvadrat

Gordijnen & raambekleding

Kvadrat