Kleurrijke woning

'Hoe zorgen we ervoor dat de open ruimtes meer één geheel worden?'

De bewoners houden van kleur en wilden graag alles vernieuwen, zodat het ook weer zou kloppen en ze er weer jaren tegenaan konden. 

We zijn begonnen met een ontwerp te maken voor de keuken, zodat deze straks ook meer in het geheel zou passen. Om de doorloop richting achtertuin zo royaal mogelijk te houden, kozen we er voor om de nieuwe eetkamertafel lang en smal te maken gecombineerd met een bank aan de ene kant en stoelen aan de andere kant. Zo hielden we meer ruimte over.  Extra zitruimte creëerden we in de keuken, door het keukeneiland zo te maken dat er ook nog 2 krukken aan konden staan. Omdat in de middelste ruimte weinig daglicht komt, vonden we dit de beste plek voor de lounge/TV hoek. Aan de andere zijde is veel meer licht, waardoor dit ook een lekkere leeshoek is geworden. 

Kleur is hier de verbindende factor. De kleuren in de ruimtes lopen óf in een andere variant door óf ze worden elders toegepast in accessoires of meubelstukken. Ook de op maat gemaakte kast werd in dezelfde kleur als de muur geschilderd. 

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Pode - Gubi - Artifort - Vitra - Pilat & Pilat

Verlichting

Flos - Secto - Tonone - Pulpo - Mantis

Accessoires

Menu - Rina Menardi - Hay - Vitra

Behang & wandbekleding

Arte - St. Leo wandverf

Vloerkleden & vloeren

Kvadrat

Gordijnen & raambekleding

Kvadrat - BD Line

'Zo blij met ons 'nieuwe huis', echt genieten.'