Kleurrijk in onze thuisbasis, Roermond

'Hoe kunnen we jullie advies integreren zonder afstand te doen van onze dierbare stukken uit het verleden?'

In onze prachtige thuisbasis, Roermond, wilden de eigenaren van dit huis een nieuwe sfeer creëren die harmonieus samengaat met een aantal geliefde oude pronkstukken die ze al hadden. Vanuit die gedachte zijn we aan de slag gegaan.

Bij binnenkomst in de hal valt direct het prachtige blauwe behang op, dat een onmiskenbare charme aan de muren toevoegt. In combinatie met de stoere, zwarte, stalen accenten ontstaat er een prachtige entree.

Vervolgens zie je meteen de prachtige eethoek. De eettafel van Knoll in combinatie met de Shark stoelen zijn enorm uitnodigend. De stoelen zijn bekleed in verschillende kleuren, wat zorgt voor een zachtere uitstraling in contrast met de donkere keuken. De prachtige Flowerpots boven de tafel en de elegante vaas Ikebana maken het geheel tot een kleurrijk kunstwerk.

In de keuken hebben we bewust gespeeld met veel kleur. De muren daar omheen hebben we daarom rustiger gehouden. De blauwe tinten lopen naadloos over naar de woonkamer, waar je als eerste wordt verwelkomd door een gezellige zithoek met twee comfortabele fauteuils. Door deze apart te plaatsen van de grote zithoek in de woonkamer, hebben we niet alleen extra ruimte gecreëerd, maar ook een heerlijk hoekje om te ontspannen met een goed boek. De Moormann kast tegen de muur biedt veel opbergruimte maar vormt ook een decoratief element. Hij is een favoriet bij velen!

Tenslotte kun je niet om de prachtige hanglamp 'Vertigo' in de woonkamer heen. Een ware favoriet bij designliefhebbers. In combinatie met het zonlicht kan er een prachtig schouwspel van schaduwen ontstaan waar je nooit op uitgekeken raakt. De Vertigo vormt het middelpunt van een oase van comfortabele zitbanken.

De gordijnen spelen een belangrijke rol in de woonkamer. Ze trekken de aandacht met hun diep-blauwe tinten en laten het zonlicht subtiel schijnen op het geheel. Hoewel we in dit huis veel kleur hebben gebruikt, hebben we ervoor gezorgd dat dezelfde kleuren telkens terugkeren. Dit zorgt voor een uitgebalanceerd en rustig interieur. 

Afspraak maken interieuradvies

Meubels

Montis - Label - Moormann - Knoll - Artifort

Verlichting

Flos - DCW editions - Petite Friture - &Tradition

Accessoires

Rina Minardi - Fritz Hansen - Architectmade - Vitra - &Tradition

Behang & wandbekleding

Arte

Vloerkleden & vloeren

Kvadrat - Perletta

Gordijnen & raambekleding

Romo