Loft Mediterranean

30-04-2024

‘Where Scandinavian cool, meets Mediterranean warmth’

Onze nieuwste uitbreiding, 'Loft Mediterranean', richt zich specifiek op het creëren van oases in het buitenland, perfect voor ‘second home houses’. Als toegewijde interieurspecialisten begrijpen we als geen ander de uitdagingen bij het maken van keuzes voor de inrichting van een nieuw huis en al helemaal als het zich in het buitenland bevindt. Van concept tot realiteit, combineren we architectuur en interieurontwerp in Mediterraanse sfeer om de essentie van het leven onder de zon tot leven te brengen. We hebben alles in huis om onze klanten te begeleiden in het proces en kunnen dan ook een full service pakket aanbieden aan zowel particulieren opdrachtgevers als ook aan professionele projectontwikkelaars.

 

Onze diepgaande kennis en expertise in het interieurvak in combinatie met onze beste leveranciers, vaklieden en transporteurs, realiseren we het ideale verblijf in het buitenland. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien, zodat de focus ligt op het genieten van een toekomstig paradijs onder de zon.

 

Ran en Caroline Mostart, eigenaren Loft76: "Loft Mediterranean is het resultaat van grenzeloos denken. We verkennen avontuur, omarmen de zon en vieren het leven bij elke gelegenheid. Het belichaamt een levensstijl van vrijheid, waarbij het ontspannen mediterrane interieur moeiteloos samenvloeit met het minimalistische Scandinavische design. Een samensmelting die ons hart sneller doet kloppen. Deze unieke stijl is een zeldzaam juweel in het buitenland, en we nodigen je uit om samen met ons dit nieuwe hoofdstuk te verkennen.

 

Volg ons op sociale media voor een voorproefje van wat er komen gaat, want er staat een wereld van inspiratie op het punt om te worden onthuld!"

https://www.instagram.com/loft_mediterraneaninteriors/


Ga terug