Nordic collectie

01-02-2024

Met veel trots introduceren wij vanaf 1 februari onze eerste eigen collectie genaamd 'Nordic'. De collectie bestaat uit prachtige tafels en sierkussens die zorgvuldig door ons eigen team van adviseurs zijn samengesteld. Geïnspireerd door het Scandinavisch design heeft onze collectie een minimalistische en natuurlijke uitstraling. Ook staat Nordic voor duurzaamheid, waarbij de collectie lokaal wordt geproduceerd. 

De 'Finn' tafels zijn in diverse houtsoorten, kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn ze toepasbaar als bijzet/salon tafel, maar ook als eetkamertafel. De tafels zijn vervaardigd uit massief hout.

De sierkussens uit de collectie zijn ook in verschillende formaten, stoffen en kleuren te verkrijgen. De prachtige kleuren die zijn te vinden in de uitgestrekte bossen van Scandinavië gaven ons de inspiratie voor de samenstelling. Onze kussens hebben ook allemaal een naam gekregen, namelijk 'Ivar', 'Nora', 'Hedda' en 'Olaf'. Dit geeft ze een extra persoonlijk tintje. De kussens zijn ook goed te combineren met onze overige collectie. 

Kom deze mooie en tijdloze items dus gauw bewonderen in onze showroom!


Ga terug