Volg ons

Knus familiehuis in 'Witte Stadje'

Project;

Familie huis in het 'Witte Stadje'/Thorn

Wensen;

Moeder en dochter wilde graag een warm en gezellig familie huis. Tijdloos design met designklassiekers in combinatie met kleur, waar voldoende ruimte over zou blijven voor hobby's. 

Advies Loft76;

De authentieke vloer heeft een 'terracotta', die uiteraard bepalend is voor de rest van het interieur. Wij hebben gekozen voor een licht maar warme, beige tint op de wanden. Op de plek waar het plafond in hoogte omhoog gaat hebben we gekozen voor een donker groen tint uit onze eigen 'City Loft' serie. Hierdoor wordt de hoogte van het plafond benadrukt, waardoor ook de kast beter tot zijn recht komt en het geheel sfeervoller wordt. De bestaande antieke kast is geschilderd in de zelfde kleur als de beige tint op de muur (MM41). De ronde tafel in licht essen hout geeft een mooi contrast op de vloer. Designklassiekers als de 'Wishbone' chairs in eiken staan hier prachtig bij. De kastenwand bij de haard hebben we door middel van interieurbouw uitgebouwd, zodat er aan beide zijde een boekenkast ontstond. Hierdoor werd de zithoek gezelliger en werd het eetkamergedeelte iets meer afgesloten van de woonkamer. 

Opdracht;

Loft76 kreeg de opdracht een interieurplan te maken om de woonkamer/eetkamer een totale metamorfose te geven. We bedachten de indeling, de kleuren, het verlichtingsplan, de raambekleding, de meubels en de accessoires. 

Meubels;

Slowwood, Carl Hansen, Eyye, Muuto en Vitra

Verlichting;

Artimide

Raambekleding;

Romo 

Accessoires;

Muuto, Fritz Hansen, Hay, Tom Dixon, Ferm Living